Asistenţă pentru clienţi:+40 312 251 222info@robzone.ro

Duoro ULTIMATE PROFI

IKONKA1 IKONKA2 IKONKA3 IKONKA4 IKONKA5 IKONKA6
4 932 lei
În stoc > 3 buc
 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
MyFloor - Un program inteligent care gândește pentru tine.
Robotul scanează casa Dvs, vă permite să denumiți încăperile pentru a curăța unde vă doriți. După încărcare, poate continua curățarea din locul unde a rămas până când este perfect curat.
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac

Aspirare puternică turbo

Curățare intensă a murdăriei profunde. Doar alegeți funcția TURBO în aplicație, iar DU va aspira perfect toată murdăria dintre fibrele covorului sau părul de animale. În plus, dispune de o funcție specială Boost Effect pentru creșterea automată a performanței pe covoare.

Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac

CURĂȚARE SILENȚIOASĂ, își face treaba și nu deranjează

Unii dintre membri Dvs de casă sunt pretențioși la zgomot sau doriți să curățați noaptea? Nicio problemă. Cu ajutorul funcției Silent, aspiratorul va funcționa într-un mod silențios și nu va deranja pe nimeni.

Capete de aspirare schimbabile

Două capete de aspirare schimbabile pentru o curățare de cea mai bună calitate posibilă. Capul cu peria Active brush poate face față și murdăriei profunde din covoare. Easy pet este potrivit dacă aveți animale de companie, de asemenea, îl veți aprecia și pentru curățarea părului lung.

Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac

Casă curată și sănătoasă

Duoro X-Max este cu un pas înaintea aspiratoarelor robot tradiționale și se gândește la sănătatea dumneavoastră. Filtrarea foarte eficientă în 5 straturi este asigurată de un filtru unic Nano Air cu carbon activ, nano-argint și HEPA 14. Acesta captează până la 99,97 particule de praf. Bucurați-vă nu doar de o casă perfect curată, ci și de una sănătoasă. Cum funcționează filtrul Nano Air din cărbune activ și nano-argint? Un filtru cu cărbune activ este alcătuit din milioane de cavități interconectate, ai căror pereți rețin impuritățile, materiile aromatice și elimină compușii potențial periculoși din fluxul de aer. În comparație cu filtrele HEPA convenționale, acesta poate filtra eficient microparticulele de praf, gazele periculoase, contaminanții organici și bacteriile mult mai mici de 0,3 microni, de care suntem înconjurați în cea mai mare parte. Acestea nu sunt vizibile cu ochiul liber și pătrund în alveole. Ceea ce este foarte dăunător pentru sistemul respirator. Filtre de carbon activ în măștile de protecție (de gaze) și în aparatele de respirație. Stratul de nano-argint are un puternic efect antibacterian și antifungic. Filtrul de nano-argint poate capta 99% din bacterii. Acesta elimină bacteriile care au pătruns în sistemul de filtrare. Prin urmare, atunci când se aspiră, microparticulele periculoase pentru sănătate nu mai sunt eliberate în aer, care pot pătrunde în căile respiratorii și apoi în sânge.

Ștergere controlată electronic
Sistem electronic de umezire cu dozare precisă a apei. Doar cu un singur clic în aplicație, puteți seta intensitatea ștergerii pentru podeaua Dvs. Șterge murdăria rezistentă de pe gresie și podeaua din lemn. În timpul ciclului de curățare, pompa electronică distribuie apa exact în funcție de intensitatea setată, astfel aveți un control absolut asupra ștergerii.
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Sistem de ștergere Aquamax
Sistemul unic de ștergere udă Aquamax vă va surprinde prin eficiența sa. Șterge până la xx m2. Microfibrele inteligente Addsorb fibre în timpul ștergerii ude, absorb o cantitate mare de murdărie blocând-o profund în lavetă. Astfel suprafața mopului rămâne întotdeauna curată atunci când intră în contact cu podeaua. Folosind sprayul Aquamax, dispare și murdăria rezistentă, neutralizează mirosurile de fum și animale și împrospătează apartamentul Dvs. Mai multe despre sistemul Aquamax
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac

Curățare metodică extra minuțioasă

Cea mai recentă navigare laser funcționează cu o precizie metodică. Își împarte spațiul în sectoare, pe care le curăță treptat și foarte precis. Duoro Ultimate poate recunoaște fiecare încăpere, doar alegeți care doriți să fie curățată. Senzorii cu ultrasunete detectează obstacolele în detaliu și apoi le stochează în memorie.

Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac

Zone NO-GO

Doriți să setați zone interzise pe care robotul nu ar trebui să le curețe sau doriți să delimitați zona unde se află covorul în timpul ștergerii? Marcați direct pe harta zonele NO-GO sau pur și simplu plasați pe podea banda magnetică.

Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Orientare excelentă în orice spațiu
Navigarea modernă cu laser garantează o curățare perfectă a oricărui apartament mare sau complex. DU reușește să curățe încăperile selectate sau întregul apartament simultan. În timpul curățării, reușește să se reîncarce și să continue până când este perfect curat. Ciclul de curățare poate fi repetat de până la 3 ori la rând.
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Aspiră până la 1,2 litri de murdărie
Coșul de colectare extra mare poate conține un volum de până la 1,2 l de murdărie sau păr de animale. La calitatea aspirării contribuie filtrul HEPA eficient. Duoro Ultimate este ideal pentru curățarea zilnică a aproape tuturor tipurilor de pardoseli.
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
 
Duoro X-Max Homevac
Duoro X-Max Homevac
 

Corpul principal al aspiratorului

 

Dimensiuni

360 mm x 105 mm

Greutate

3,5 kg

Durata de curățare

150 min

Nivelul de zgomot

62 - 69 dB

Capacitatea coșului de colectare

până la 1,2 litru

Tip de baterie

Li-Ion 5200 mAh


Telecomanda

 

Dimensiuni

120 x 52 x 15 mm

Tip de baterie

2x AAA baterie


Specificații adaptorul de alimentare

 

Ieșire

DC 24 V 1 A

Intrare

AC 100-240V, 50-60 Hz 0,8A


Baza de încărcare

 

Dimensiuni

217 x 150 x 105 mm


Banda magnetică

 

Dimensiuni

25 x 1000 mm