Asistenţă pentru clienţi:+40 312 251 222info@robzone.ro

Distribuire oficială


Obțineți garanția achiziționării unui ORIGINAL!

Stimați clienți,
oficial, distribuția produselor Robzone pe teritoriul României se realizează în prezent exclusiv prin intermediul magazinului online oficial de pe pagina de internet www.robzone.ro

Până la încheierea verificării prealabile a paginii noastre de internet, nu există niciun alt vânzător autorizat pentru comercializarea produselor originale Robzone în România!

 

Achiziționd prin magazinul online oficial www.robzone.hu obțineți siguranța:

Garanția originii legale a produsului:

Pentru produsele achiziționate prin magazinul online www.robzone.ro garantăm că produsele au origine legală și provin de la societatea noastră și că produsul este complet nou. Nu se poate întâmpla să cumpărați un produs resigilat vândut drept unul nou sau un produs care nu a trecut de controlul calității și care ar trebui radiat sau lichidat ori trimis la analiza defecțiunilor.

100 % garanția calității:

Pentru produsele achiziționate prin magazinul online www.robzone.ro, vă garantăm că sunt produse originale Robzone și că au trecut perfect controlul calității stresului la ieșirea din departamentul nostru de distribuție.

Garanția celei mai recente versiuni a produsului:

În cazul produselor achiziționate prin magazinul online www.robzone.ro aveți siguranța că veți primi întotdeauna cele mai noi și, prin urmare, cele mai bune versiuni ale produsului cumpărat. Produsele noastre se dezvoltă constant, prin îmbunătățirea parametrilor și a calității. Vă rugăm să cumpărați întotdeauna doar cele mai noi și mai bune produse!

Garanție 24 de luni:

Pentru produsele achiziționate prin magazinul online www.robzone.ro garanția este de 24 de luni.

Garanția serviciului pentru clienți supra-standard:

Pentru produsele Robzone achiziționate prin magazinul nostru online oficial www.robzone.ro se aplică service-ul pentru clienți supra-standard.

Garanția vânzării fără probleme:

Atunci când achiziționați un produs prin magazinul online www.robzone.ro nu vă expuneți nici unui risc. Vă garantăm buna desfășurare a cumpărăturilor. Orice problemă ar apărea, ne vom ocupa noi în locul dumneavoastră, e suficient doar să ne contactați.

Garanțiile specificate mai sus vi le putem oferi doar pentru achizițiile realizate prin intermediul magazinelor noastre online oficiale. Pentru verificare, vă vom cere întotdeauna documentul de achiziție. Dacă se constată că achiziția produsului Robzone nu s-a făcut prin magazinul nostru online, din păcate nu vă putem oferi garanția, deoarece acestea vor fi cel mai probabil produse care nu ar fi trebuit să ajungă deloc în distribuție.