Asistenţă pentru clienţi:+40 312 251 222info@robzone.ro

Despre noi

 
Brandul Robzone timp de 15 ani pe piață

Curățăm cu tine deja de 15 ani. Robzone este aici de la început. Imediat ce în Europa s-au descoperit aspiratoarele robot, am fost și noi prezenți.  

Suntem o echipă de entuziaști și lucrăm constant la noi soluții tehnice și alte idei pentru îmbunătățiri utile. Scopul nostru este de a avea cele mai bune produse care vor curăța minuțios pentru Dvs. astfel încât să nu vă mai deranjați cu nimic. Am fost recunoscători roboților începători că nu mai trebuia să aspirăm. Dar de ce nu ar putea să și șteargă?

 

După câțiva ani de testare, am lansat aspiratorul robot Duoro cu ștergere udă care a devenit un ajutor esențial în multe gospodării din Cehia, Slovacia și Ungaria. La dezvoltarea acestuia ați participat indirect și Dvs., clienții noștri, de la care am extras cunoștințe valoroase, experiențe din viața reală, care nu pot fi înlocuite cu nimic.

 

Ne pasă foarte mult de părerea și satisfacția Dvs. și nu ignorăm comentariile Dvs. Pentru a vă putea oferi cele mai bune sfaturi cu privire la alegerea Dvs., am deschis un showroom, unde puteți vedea personal toate modelele și puteți alege cu ajutorul personalului nostru instruit, cel mai potrivit aspirator pentru domiciliul Dvs. De la sine înțeles este și serviciul profesional de garanție și post-garanție unde ne puteți trimite ajutorii Dvs. domestici pentru o inspecție de garanție sau când le lipsește ceva.

 

Robzone asistență profesională pentru cliențiShowroom-ul și magazinul de aspiratoare robot Robzone în Praga, CehiaCentrul de service pentru aspiratoarele robot Robzone, personal instruit și asistență excelentă pentru clienți.