Asistenţă pentru clienţi:+40 312 251 222info@robzone.ro

Duoro X-Max Homevac

IKONKA1 IKONKA2 IKONKA3 IKONKA4 IKONKA5 IKONKA6
5 198 lei
În stoc > 3 buc
 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Confort maxim. Performanță maximă
Robot de top DUORO X-MAX PROFI cu aspirare de înaltă performanță, cu aspirare, ștergere și dezinfectare a podelelor controlate electronic. Algoritm unic de curățare pentru curățarea uscată algoritm unic de curățare pentru ștergerea murdăriei uscate cu umezirea podelei în trei etape. DUORO X-Max este un cu un pas înaintea ta și se gândește la sănătatea ta. Filtrarea foarte eficientă în 5 etape cu nano-argint și HEPA 14 garantează un aer curat și este o alegere excelentă pentru persoanele care suferă de alergii.
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Aspirare perfectă
Duoro X-Max este echipat cu un motor turbo puternic și aspiră perfect toate tipurile de podele. Datorită detectării inteligente a covoarelor cu funcția Boost Effect, acesta reacționează la fiecare covor prin creșterea puterii și aspirarea mai intensă. Este echipat cu o perie specială de praf extrafină pentru podele netede. Nu veți mai rata ghemotoacele de praf din colțuri și de lângă pereți. Un adevărat maestru al aspiratoarelor robot.
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac

Aspirație turbo la maxim

Selectați un program TURBO special și Duoro X-Max va începe să curețe la putere maximă. În combinație cu peria cu două lamele, poate pătrunde chiar și în murdăria adânc înfiptă. În plus, funcția Boost Effect sporește automat performanța pe covoare.

Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac

Perie specială pentru praf

În fiecare zi, în fiecare gospodărie, cantități microscopice de praf fin se depun pe podea, se învârt și se unesc în grămezi pe care le cunoaștem cu toții atât de bine. Duoro X-Max îndepărtează acest praf dăunător. Cu peria sa fină, din fibre antistatice, podeaua va fi perfect curată.

Spune la revedere părului de animale pe podele

Uitați de curățarea podelei după animalele de companie în fiecare zi. Puterea mare de aspirare combinată cu capul special EASY PET, care nu necesită întreținere, aspiră perfect părul de animale de companie și părul lung. Gata cu părul pe podea sau încurcat în periile rotative.

Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac

Casă curată și sănătoasă

Duoro X-Max este cu un pas înaintea aspiratoarelor robot tradiționale și se gândește la sănătatea dumneavoastră. Filtrarea foarte eficientă în 5 straturi este asigurată de un filtru unic Nano Air cu carbon activ, nano-argint și HEPA 14. Acesta captează până la 99,97 particule de praf. Bucurați-vă nu doar de o casă perfect curată, ci și de una sănătoasă. Cum funcționează filtrul Nano Air din cărbune activ și nano-argint? Un filtru cu cărbune activ este alcătuit din milioane de cavități interconectate, ai căror pereți rețin impuritățile, materiile aromatice și elimină compușii potențial periculoși din fluxul de aer. În comparație cu filtrele HEPA convenționale, acesta poate filtra eficient microparticulele de praf, gazele periculoase, contaminanții organici și bacteriile mult mai mici de 0,3 microni, de care suntem înconjurați în cea mai mare parte. Acestea nu sunt vizibile cu ochiul liber și pătrund în alveole. Ceea ce este foarte dăunător pentru sistemul respirator. Filtre de carbon activ în măștile de protecție (de gaze) și în aparatele de respirație. Stratul de nano-argint are un puternic efect antibacterian și antifungic. Filtrul de nano-argint poate capta 99% din bacterii. Acesta elimină bacteriile care au pătruns în sistemul de filtrare. Prin urmare, atunci când se aspiră, microparticulele periculoase pentru sănătate nu mai sunt eliberate în aer, care pot pătrunde în căile respiratorii și apoi în sânge.

Stație de curățare automată Homevac

Duoro X-Max este configurat pentru a funcționa cu o bază de încărcare cu funcție de îndepărtare a murdăriei. După curățare, nu numai că își reîncarcă automat energia, ci și golește rezervorul de colectare. Acest lucru înseamnă că evitați contactul cu praful și că trebuie să înlocuiți sacul de încărcare doar o dată pe lună.

Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Ștergere cu tehnologia AQUAMAX. Fiecare picătură de apă este sub control.
Duoro X-Max aspiră praful și murdăria de pe podea și le șterge pe toate simultan. Puteți alege între ștergerea uscată a prafului fin și ștergerea umedă cu AQUAMAX. Apa de șters este distribuită cu precizie în funcție de intensitatea setată în aplicația mobilă și de nevoile podelei. Veți avea întotdeauna ștergerea sub control.
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac

Ștergerea umedă și îndepărtarea prafului

Duoro X-Max este pregătit atât pentru ștergerea umedă, cât și pentru curățarea zilnică a prafului. Un mop special este pregătit pentru fiecare tip de curățare. Un aspirator antistatic pentru ștergerea prafului fin și un mop Aquamax pentru ștergerea umedă intensivă. Pregătirea simplă necesită un timp minim, în liniște, în fiecare zi. Praf uscat / Ștergere intensivă Aquamax.

Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac

Ștergere umedă controlată electronic

Sistem electronic de umidificare cu dozare precisă a apei. Cu un singur clic în aplicație, puteți selecta unul dintre cele trei niveluri de intensitate de ștergere direct pentru podea. În timpul ciclului de curățare, pompa electronică distribuie apă la intensitatea exactă pe care ați setat-o și puteți controla ștergerea. Perfect pentru curățarea gresiei, a pardoselilor din lemn și a celor laminate.

Ștergere cu sistemul Aquamax

În timpul curățării, mopul special Aquamax este alimentat intensiv cu apă, care este eliberată treptat pe suprafața curățată. În timpul ștergerii umede, microfibrele speciale din fibră Addsorb din mop absorb în profunzime murdăria în interiorul mopului, unde este reținută, lăsând suprafața mopului curată în contact cu podeaua. De ce să ștergeți atât de puțină apă și citiți mai multe despre sistemul Aquamax aici.

Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac

Podele curate din punct de vedere igienic

Utilizați spray-ul original Aquamax pentru a vă curăța podeaua de bacterii și murdărie uscată. Nu conține clor, deci dezinfectează delicat, fără substanțe chimice inutile. Parfumează frumos întreaga casă. Îndepărtează 99,9% din bacterii, ciuperci și viruși. Pur și simplu se distribuie pe mop sau direct pe podea înainte de a șterge.

Program pentru ștergerea murdăriei uscate

Duoro X-Max utilizează un algoritm special de curățare pentru a aborda chiar și murdăria uscată. Curăță podelele cu o precizie fără efort, inspirată de mișcarea clasică de ștergere manuală.

Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Navigație inteligentă cu laser
Duoro X-Max este echipat cu cea mai recentă tehnologie de navigație cu laser. Acesta navighează rapid prin spațiu, recunoaște fiecare cameră și o curăță în funcție de nevoile dumneavoastră. Configurați cu ușurință zonele cu acces restricționat în aplicație sau cu ajutorul unei benzi magnetice. Senzorii cu ultrasunete detectează în detaliu obstacolele reținute de robot.
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Navigația modernă cu laser garantează o curățare perfectă a oricărui apartament mare sau complex.Duoro X-Max poate curăța camerele selectate sau întregul apartament deodată, poate reîncărca în timpul curățării și poate continua până când este complet curat. Aspirați ușor murdăria de pe pereți și din colțuri cu ajutorul celor două perii laterale. Curăță temeinic chiar și zonele greu accesibile de sub mobilă sau de sub paturi.
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac

Utilizare ușoară și prietenoasă

Controlați-vă robotul online direct de pe telefonul mobil. Dar dacă nu sunteți un fan al tehnologiei online, nu disperați. Cu ajutorul telecomenzii puteți începe cu ușurință aspirarea de bază. În plus, Duoro comunică întotdeauna cu dumneavoastră în limba engleză. Puteți seta o săptămână de încărcare și curățare automată preprogramată în aplicație.

Curățenie fără griji cu aplicația mobilă

Aplicația mobilă avansată oferă o serie de opțiuni și caracteristici pentru a personaliza orice gospodărie. Robotul monitorizează fiecare mișcare și își împărtășește activitatea online prin intermediul Wi-Fi-ului de acasă (2,4 Ghz) într-o aplicație inteligentă. Astfel, veți avea întotdeauna controlul asupra curățeniei, fără a fi nevoie să vă aflați în apropiere. Aplicația este ușor de utilizat și este complet în limba engleză. Controlați curățarea de oriunde Salvare și editare hărți Proiectarea și denumirea camerelor Setați pentru fiecare cameră Setări pentru zona NO-GO Setări ale peretelui virtual Setări ale temporizatorului pentru curățarea regulată Setarea intensității de ștergere Selectarea modului de spălare Selectați modul de curățare Urmărirea traseelor de curățenie online Urmărirea înregistrărilor de curățenie

Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
Duoro X-Max HomevacDuoro X-Max Homevac
 
Duoro X-Max Homevac
Duoro X-Max Homevac
 

Corpul principal al aspiratorului

 

Dimensiuni

325 mm x 96 mm

Greutate

2,4 kg

Durata de curățare

cca 150 min

Nivelul de zgomot

70 - 90 dB

Capacitatea coșului de colectare

până la 1 litru

Tip de baterie

Li-Ion 5200 mAh


Telecomanda

 

Dimensiuni

120 x 52 x 15 mm

Tip de baterie

2x AAA baterie


Specificații adaptorul de alimentare

 

Ieșire

DC 24 V 1 A

Intrare

AC 100-240V, 50-60 Hz 0,8A


Stație de curățare automată Homevac

 

Dimensiuni

317 x 230 x 255 mm

Greutate

3,3 kg

Capacitatea coșului de colectare

până la 3 litru


Baza de încărcare

 

Dimensiuni

180 x 150 x 80 mm


Banda magnetică

 

Dimensiuni

25 x 1000 mm