Asistenţă pentru clienţi:+40 312 251 222info@robzone.ro

Duoro Xclean

IKONKA1 IKONKA2 IKONKA3 IKONKA4
2 199 lei
Momentan indisponibil
 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

COMPACT. RAPID. PUTERNIC
DUORO XCLEAN PROFI – un robot compact cu toate funcțiile necesare pentru o curățare zilnică. Performanța ridicată cu tehnologia Airmax și ștergere udă garantează o curățare perfectă. Se orientează perfect în spațiu și după finalizarea programului de curățare parchează singur în baza de încărcare. Un control convenabil prin ecran tactil, telecomandă sau aplicația mobilă.
Duoro XCLEANDuoro XCLEAN
Duoro XCLEANDuoro XCLEAN
ASPIRARE CU TEHNOLOGIA AIRMAX
Duoro Xclean devine de neegalat în aspirarea în profunzime a covoarelor și a podelelor netede datorită tehnologiei unice Airmax. Cu ajutorul periilor laterale ajunge să aspire murdăria din colțuri, iar coșul are o capacitate mare de colectare, astfel poate face față unei cantități mari de murdărie.
Duoro XCLEANDuoro XCLEAN

Aspirare AIRMAX la maxim

Tehnologia revoluționară de aspirare 10 000 AIRMAX technology cu peria specială cu lamele oferă o curățare de neegalat a tuturor tipurilor de podele. Oferă un efect de aspirare cu până la 70% mai mare pe covoare și un efect cu 50% mai mare pe podelele netede. Noul ventilator de înaltă presiune crește radical fluxul de aer în peria specială cu lamele cu formă aerodinamică și datorită designului său unic atacă murdăria de pe podea cu o viteză de până la 10.000 de cicluri pe minut.

Duoro XCLEANDuoro XCLEAN
Duoro XCLEANDuoro XCLEAN

Praful de data aceasta, nu scapă

Peria cu două lamele se distinge prin diferite lungimi și flexibilitatea lamelelor fine. Acestea pot pătrunde chiar și în murdăria adâncă. Datorită geometriei variabile a lamelor și a fluxului ridicat de aer, murdăria merge direct în coșul de colectare praf.

Aspiră și părul de animale

Puteți uita o dată pentru totdeauna de curățarea zilnică a podelei după animalele de companie. Puterea mare de aspirare în combinație cu capul special de aspirare EASY PET fără întreținere aspiră perfect părul de animale și părul lung. Scăpați de părul de pe podea sau părul încurcat în perie.

Duoro XCLEANDuoro XCLEAN
Duoro XCLEANDuoro XCLEAN
ȘTERGEREA CU TEHNOLOGIA AQUAMAX
Duoro Xclean aspiră praful și murdăria de pe podea și șterge în același timp. Puteți alege între ștergerea uscată a prafului fin sau ștergerea intensă AQUAMAX în funcție de necesitățile podelei Dvs.
Duoro XCLEANDuoro XCLEAN

Ștergerea udă și curățarea delicată a prafului

Duoro XCLEAN oferă o ștergere uscată delicată cu un pămătuf antistatic sau o ștergere udă intensă Aquamax. Datorită acestui fapt, este potrivit pentru curățarea zilnică a pardoselilor laminate sau din lemn sau pentru curățarea gresiei.

Duoro XCLEANDuoro XCLEAN
Duoro XCLEANDuoro XCLEAN

Curățare igienică a podelei

Folosind spray-ul original Aquamax veți scăpa și de murdăria uscată de pe podea. Curăță cu grijă fără chimicale inutile și oferă casei Dvs un miros plăcut. Absoarbe și neutralizează mirosurile de fum și de animale de companie. Este suficient să pulverizați pe lavetă sau direct pe podea înainte de ștergere.

Duoro XCLEANDuoro XCLEAN
NAVIGARE INTELIGENTĂ ÎN SPAȚIU
Majoritatea roboților sunt echipați cu o singură perie laterală, însă Duoro are două, ceea ce îi permite să aspire murdăria de-a lungul pereților și în colțuri. Curăță minuțios chiar și în locurile greu accesibile de sub mobilier, astfel puteți evita aplecăturile și mișcările complexe pentru aspirarea prafului de sub pat sau de sub dulap.
Duoro XCLEANDuoro XCLEAN
Duoro XCLEANDuoro XCLEAN
Alegtöbb robot csak egyoldalkefével van felszerelve, de a Duoro kettővel. Ez gondosan eltávolítja a szennyeződést a falak és a sarkok mentén. A bútor alatti, nehezen hozzáférhető helyeken is alaposan tisztít, és nem kockáztatja a hát feszülését, ha az ágy alatt vagy a szekrény alatt porszívózik.
Duoro XCLEANDuoro XCLEAN

Operare ușoară și convenabilă

Puteți controla robotul online direct de pe telefonul mobil. Însă dacă nu sunteți un fan al tehnologiei online, nu disperați. Puteți porni cu ușurință Duoro cu ajutorul unui singur buton de pe ecranul tactil sau cu telecomanda. Duoro va comunica cu dumneavoastră în engleză. Încărcarea automată și programarea curățării pentru o săptămână în avans este ușor realizabil.

Curățare fără griji cu aplicația mobilă

Robotul monitorizează fiecare mișcare și își înregistrează munca online prin WiFi de acasă (2,4GHz) în aplicația inteligentă. Astfel veți putea întotdeauna controla curățarea casei fără nevoia de a fi în apropiere. Puteți porni curățarea de la birou, din mașină sau de la cabană, pur și simplu oricând sunteți online. Aplicația este ușor de utilizat și este în limba engleză. Controlul curățării de oriunde Alegerea programului de curățare Setarea cronometrului pentru o curățare regulată Urmărire online a zonelor de curățare Monitorizarea înregistrărilor de curățare

Duoro XCLEANDuoro XCLEAN
Duoro XCLEANDuoro XCLEAN
 
Duoro XCLEAN
Duoro XCLEAN
 

Corpul principal al aspiratorului

 

Dimensiuni

340 mm x 100 mm (inclusiv receptori infra)

Greutate

3,5 kg

Voltajul bateriei

DC 14,4 V

Durata de curățare

cca 80 - 120 min

Timp de încărcare

3 - 4 ore

Nivelul de zgomot

60 - 70 dB

Capacitatea coșului de colectare

până la 1 litru

Tip de baterie

Li-Ion 2200 mAh


Telecomanda

 

Dimensiuni

120 x 52 x 15 mm

Tip de baterie

2x AAA baterie (nu sunt incluse)


Specificații adaptorul de alimentare

 

Ieșire

DC 24 V 1 A

Intrare

AC 100-240V, 50-60 Hz 0,8A


Baza de încărcare

 

Dimensiuni

160 x 130 x 100 mm