Asistenţă pentru clienţi:+40 312 251 222info@robzone.ro

Aspiratoare robot cu ștergere

 
 
 
 
 
5 vyhod header

Robotul Duoro este bine echipat nu numai pentru o aspirare fiabilă, ci și pentru o ștergere perfectă. Ceea ce vă aduce beneficii suplimentare care nu sunt vizibile la prima vedere.


Bezudrzbova hlavice

Cap de înlocuire fără întreținere

Scapă de păr agățat după curățenie, scapă de curățarea periei.

Inițial datorită aspirării în timpul ștergerii am dezvoltat și o duză de aspirare fără necesitatea de întreținere. Este ideală și pentru curățarea atunci când aveți animale de companie. Plasați în locul dozei cu peria și economisiți timpul petrecut cu curățarea periei de care adesea se agață părul.


MOTOR

Putere foarte mare de aspirare 4000 Pa

Roboții Duoro dispun de un motor de aspirare mai puternic decât aspiratoarele robot convenționale.

Roboții Duoro trebuie să poată aspira perfect și fără perie. Veți vedea în curând avantajul – protejați covoarele și podelele sensibile împotriva abreziunii. Peria trebuie folosită doar în mod excepțional pe suprafețe foarte murdare.

MOTOR


BATERIE

Bateria care nu se descarcă

Reîncărcarea controlată de calculator asigură ca bateria să nu se descarce niciodată complet. Aceasta asigură o performanță pe termen lung.

Nu numai mecanica, ci și electronica și bateria trebuie să fie permanent rezistente la supraîncărcare. Folosim componente selectate, scumpe și de calitate pentru ca Dumneavoastră să puteți beneficia de fiabilitatea și rezistența aspiratoarelor Duoro.


Nidec motor

Motoare digitale invertoare de la o marcă renumită Nidec >

Motoarele digitale invertoare sunt monitorizate constant de calculator, ceea ce elimină orice defecțiune.

Am echipat roboții Duoro cu motoare digitale invertoare de marcă japoneză Nidec. Aceste aparate de top au o rezistență și performanță ridicată cu o funcționare fără defecțiuni.

Nidec motor


Kolo

Duoro, o rezistență remarcabilă!

Roboții Duoro au un design mult mai rezistent și mai durabil decât aspiratoarele robot clasice.

Duoro trebuie să se miște în mod sigur cu mopul umed, ceea ce necesită o putere mare de tracțiune. Șașiul rezistent este o necesitate pentru noi, iar pentru Dumneavoastră un alt avantaj.