Asistenţă pentru clienţi:+40 312 251 222info@robzone.ro

Robot direct de la producător

main_banner

 

De ce nu găsiți aspiratoarele robot Robzone în rețelele de magazine
sau în alte puncte de vânzare? 

 

 
 
Cumpăra?i aspiratoare robot direct de la producătorul Robzone

Dorim să oferim cel mai înalt nivel de asistență și să avem contact direct cu utilizatorii roboților noștri.

Utilizatorii noștri au acces direct și rapid la consultări și asistență. Acest lucru îi ajută să obțină cât mai mult de la robotul lor, să curățe casa cât mai bine și fără defecțiuni. Fiecare apartament este diferit, diferă și ritmul de viață a fiecărei gospodării, compoziția pardoselilor, animalele de companie, părul lung etc.

Lucrăm în domeniu de 11 ani și știm cum să curățăm în gospodării, care este cel mai potrivit robot pentru Dvs. și dorim să împărtășim personal experiențele noastre și să vă sfătuim cu privire la selecție și funcționare.

Dezvoltăm în mod constant roboții noștri, adăptându-i la tendințele de locuire. De aceea, feedback-ul clienților noștri și observațiile din practică a zecilor de mii de gospodării sunt de neînlocuit.

 

 
 
Cumpărați aspiratoare robot direct de la producătorul Robzone

Dorim să oferim aspiratoare robot la cel mai bun preț.

Rețelele de vânzare, cum ar fi lanțurile de magazine și piețele online, percep 25-30% din prețul real al produsului pentru serviciile lor. Prin urmare, am decis să nu utilizăm acești intermediari și preferăm să oferim din costurile economisite un preț mai atractiv Dvs. - clienților finali.

De aceea, vindem roboții noștri exclusiv prin intermediul magazinului nostru online de marcă www.robzone.ro

Obțineți cea mai mare contravaloare pentru banii Dvs!

 

 
 
Direkt_repair

Dorim să oferim un service rapid roboților noștri.

Ne dorim ca roboții noștri să petreacă un timp minim la service, dacă nu este necesar. Deoarece odată ce v-ați obișnuit cu el, nu mai doriți să curățați manual. Nu ne dorim ca între noi să fie un intermediar care va întârzia din punct de vedere administrativ punerea din nou în funcțiune a robotului.

Tehnicienii noștri sunt implicați direct în dezvoltarea roboților noștri și știu totul despre ei. Dacă apare o problemă, ceea ce se poate întâmpla, suntem întotdeauna gata să vă acordăm atenție. Deseori nici nu trebuie să pierdeți timp și să trimiteți robotul la reparație. Este de ajuns să consultați tehnicianul și remediați rapid defectul singuri. 

În caz de defecte mai grave, vă puteți baza pe noi că vom repara robotul rapid și profesional. Avem cel mai calificat personal, toate piesele de schimb originale, precum și echipamentele de diagnostic și instrumente speciale.