Asistenţă pentru clienţi:+40 312 251 222info@robzone.ro

CONSULTANȚĂ

RobzoneCONSULTANȚĂ  |  Înapoi


Am nevoie de sfat referitor la alegerea robotului.
  • Comparația detaliată între aspiratoarele și mopurile noastre robotice poate fi găsită AICI

Vă putem ajuta personal cu alegerea robotului l în zilele lucrătoare de la 9:00 – 17:00 +40 312 251 222

Am nevoie de sfat referitor la aplicația mobilă.
De unde pot să descarc aplicația Robzone

Aplicația mobilă este disponibilă gratuit în AppStore sau Google Play sub denumirea ROBZONE.

Am probleme cu asociarea robotului cu rețeaua wifi.

Pentru asocierea cu succes, telefonul Dvs trebuie să fie conectat la rețeaua Wifi din locuința unde robotul va efectua curățarea. Dacă telefonul Dvs folosește date mobile, vă rugăm să schimbați conectarea la rețeaua Wifi de acasă înainte de asociere. După ce asocierea a fost efectuată cu succes, veți putea controla robotul de oriunde.

Puteți găsi instrucțiunile detaliate de utilizare a aplicației mobile pe site-ul nostru www.robzone.ro în secțiunea ”Asistență pentru clienți” - ”Manuale de utilizare” sau faceți clic aici:

Roboții achiziționați înainte de luna octombrie 2018

Pentru a utiliza versiunea actuală a aplicației, aspiratorul robot va trebui probabil să aibă un upgrade. Instrucțiunile pentru upgrade pot fi găsite pe site-ul nostru www.robzone.ro în secțiunea ”Asistență pentru clienți” - ”Manuale de utilizare” și apoi ”Instrucțiuni pentru trecerea de la versiunea I la versiunea II a aplicației mobile - pentru roboții achiziționați înainte de data 8.10.2018” sau faceți clic aici:

Dacă aspiratorul Dvs nu poate fi asociat nici după upgrade.

Verificați dacă routerul Wifi funcționează doar la 2,4 Gz. Dacă routerul Dvs funcționează la 5 Gz, asocierea cu robotul nu este posibilă. Dacă routerul Wifi este cu dual-band, conexiunea poate fi problematică și este necesar să setați routerul pentru utilizarea exclusivă de 2,4 Gz.

Dacă Wifi-ul Dvs este în regulă, vă rugăm să ne contactați la info@robzone.ro cu o descriere detaliată, eventual trimiteți-ne un printscreen a problemei pentru a vă putea ajuta cu asocierea aplicației.

Roboții achiziționați după luna octombrie 2018.

Verificați dacă routerul Wifi funcționează doar la 2,4 Gz. Dacă routerul Dvs funcționează la 5 Gz, asocierea cu robotul nu este posibilă. Dacă routerul Wifi este cu dual-band, conexiunea poate fi problematică și este necesar să setați routerul pentru utilizarea exclusivă de 2,4 Gz.

Dacă Wifi-ul Dvs este în regulă însă nu reușiți să-l asociați cu aplicația, vă rugăm să ne contactați la info@robzone.ro cu o descriere detaliată, eventual trimiteți-ne un printscreen a problemei pentru a vă putea ajuta cu asocierea aplicației.

Am uitat parola pentru aplicație.

Pentru a genera o parolă nouă, în aplicația mobilă alegeți procesul de resetare a parolei uitate. Parola va fi trimisă pe adresa de email utilizată la înregistrarea în aplicație.

În mod alternativ, vă puteți înregistra în aplicație ca un utilizator nou utilizând o adresă de email nouă/diferită.

Care aspirator este echipat cu aplicația mobilă?

Puteți controla prin aplicația mobilă aspiratorul robot Duoro Xcontrol, Duoro Xcontrol Profi și Duoro Xclean, Xclean Profi iar modelele Roomy și Moppy nu pot fi controlate prin aplicația mobilă.